Snowboarding er en spennende og action-fylt vintersport. Under internasjonale begivenheter, som for eksempel Vinter-OL, er snowboarding en av de sportene som får mest oppmerksomhet fra seere rundt om i verden. Snowboarding er en sport som er utført av både kvinner og menn. Å bli en konkurransedyktig snowboarder krever enorme ferdigheter, endeløs trening og mye mot. Utviklingen av snowboarding ble inspirert av en kombinasjon av skateboarding, surfing og ski. Det er nettopp derfor denne blandingssporten er så unik. Å spille odds på snowboard kan være meget gunstig, men det er lurt å lære seg litt om hvordan det fungerer først. Nedenfor gir vi deg noen gode tips!

Snowboardkonkurranser og odds

Det er fult mulig å spille odds på snowboard, spesielt under de store begivenhetene som OL, EM og VM, det kan dog være litt vanskeligere å finne en bookmaker som aksepterer innsatser utenfor disse tidene, men hold i tankene at nordiske, canadiske og østerrikske bokholdere fokuserer ofte på vintersporter hele året rundt.

I motsetning til i konkurranser og loddtrekninger, er det ikke ren flaks som avgjør når du skal spille på odds. Enten du skal spille på vinneren av Nobels fredspris, eller du skal spille på vinneren av neste X-Games, så handler det om å ha nok kunnskap til å kunne si noe om hvilke veddemål som er gunstigere enn risikoen. Flinke spillere spiller på flere hester, men går likevel i pluss, skal vi tro bransjenettstedet CasinoBanditten.com.

Personer som ønsker å spille odds på snowboardkonkurranser, vil trolig trenge å sjekke litt rundt for å finne en sportsbokholder som konsekvent tilbyr odds på snowboarding. De fleste snowboardspillene tilbyr rett opp innsatser (Moneyline), spillere satser på hvem som vil vinne en bestemt snowboardhendelse. Hver konkurrent, sammen med oddsene som tilskrives dem, vil bli oppført av bokholderen og spillere satser deretter på deltakeren de ønsker.

Forskjellige typer odds

Som nevnt, er flertallet av snowboardspill rett opp innsatser, noe som vil si at spilleren vil satse på et bestemt utfall og hvem de tror vil vinne et bestemt løp. De kan også velge å satse på konkurrenten(e), som utbetaler de beste oddsene. Dette vil typisk være de deltakerne som liggers nederst på listen eller på midten av treet, og har ikke en god sjanse til å vinne. Forskjellige bokholdere er villige til å tilby bedre odds for disse konkurrentene for å oppmuntre spillerne til å satse på dem. Selv om oddsen er lav, kan den store summen friste.

I en snowboardkonkurranse, finner du nesten alltid mer enn to deltakere per løp. De som ønsker å spille på oddsen kan satse på alle i konkurransen. Spillere kan velge å satse på en deltaker som ikke er favoritt, men som fortsatt har en relativt god sjanse til å vinne. Naturligvis vil de som har bedre sjanse til å vinne, ikke sikre like gode utbetalinger, men oddsen betaler uansett bedre her, enn hvis du skulle satset på den klare vinneren.

Slik fungerer det

Når snowboardspill er notert, inkluderer de generelt konkurrentens navn og oddsen gitt av oddsmakeren. Se følgene eksempel:
Deltaker 1: Ole Hansen -250
Deltaker 2: Per Smith +250

Ole Hansen er favoritt. Dette er tydelig fordi tallet ved siden av navnet hans er negativt. Personer som satser på Ole Hansen må betale $ 2,50 for å tjene $ 1,00. Per Smith har fått en odds for å oppfordre spillerne til å satse på ham. En spiller som satser på Per Smith vil tjene $ 2,50 for hver $ 1 de satser.

Snowboards artige bakgrunn

Snowboarding ble utviklet i USA på 1960-tallet, og ble en vinter-olympisk sport for første gang i Nagano i 1998. Moderne snowboarding begynte i 1965 da Sherman Poppen, en ingeniør fra Michigan, lagde et leketøy for sine døtre ved å feste to ski sammen og et tau i den ene enden. Konen hans Nancy kalte det “snurferen” (kombinert snø og surfing). Leketøyet viste seg å bli så populær blant døtrenes venner, at Poppen selv lisensierte ideen til produsenten Brunswick Corporation, som solgte om en million “snurfere” i løpet av det neste tiåret. Siden den gang har snowboardet gått igjennom store endringer. Da snowboarding ble mer populært på 1970- og 1980-tallet, kom Dimitrije Milovich, Jake Burton Carpenter (grunnlegger av Burton Snowboards fra Londonderry, Vermont), Tom Sims (grunnlegger av Sims Snowboards) og Mike Olson (grunnlegger av Gnu Snowboards) opp med nye designer og mekanismer som sakte utviklet seg til det snowboardet vi kjenner i dag.

Privacy Policy