Å spille på snowboard er enkelt. Det eneste du trenger er en spillekonto hos en av de mange ulike spill-operatørene på nett som tilbyr odds på sport, og så er du i gang. Disse bookmakerne finnes det en hel mengde av, og du kan gjerne bruke en sammenligningsside for å finne den som passer aller best for deg. Hvis du registrerer deg hos en spilloperatør som du ikke har spilt hos før, vanker det som regel også en bonus til deg på dine aller første spill.

Odds på snowboard

Snowboard er kanskje ikke den aller største idretten når det kommer til utvalg av ulike odds, men de aller fleste byr allikevel på odds også for denne sportsgrenen. Dette gjelder spesielt når det er store mesterskap, slik som for eksempel Olympiske Leker. Det er også mulig å finne odds på andre internasjonale arrangementer, men som regel ikke på de som er kun for norske snowboardere her i landet.

Hvor mange ulike typer utfall du kan spille på, er derimot veldig forskjellig. Noen tilbyr kun enkle odds på vinneren i et enkelt renn, mens andre tilbyr odds på andre typer utfall, slik som hvem som kjører ut og lignende. Det er også mulig å levere kombinasjonskuponger hos mange bookmakere, og dette kan som kjent øke dine gevinster betraktelig, selv om dine vinnersjanser synker.

Slik spiller du

Når du skal spille gjelder det å lete i riktig kategori. Det er ikke alle som har en egen odds-kategori kun for spill på snowboard, da disse oddsene gjerne kan ligge under vintersport. Noen lar deg også søke etter den idretten som du vil spille på, og da er det bare å skrive inn snowboard i søkefeltet. Hvis det er OL eller andre større arrangementer så hender det også at det er en egen kategori for arrangementet, og da kan du finne alle tilgjengelige odds på et og samme sted.

For å spille må du ha en spillekonto. Dette kan opprettes på kun noen sekunder hos de fleste nettcasinoer og spill-operatører. Det eneste du må gjøre er å fylle inn navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato. Vær nøye med at du fyller inn korrekte opplysninger, da du som regel må verifisere dine personopplysninger før du kan ta ut penger fra din konto. Når kontoen er opprettet er det bare å klikke deg inn på odds-siden, eller sport-siden, og der vil du så finne dine odds.

Hvilken bookmaker er best?

Hvor det er best for deg å spille er veldig individuelt. Noen spillere synes at det viktigste er at registrering, innskudd og uttak er raskt og enkelt, mens andre setter mer pris på et stort utvalg av odds. For andre igjen er det en tilgjengelig kundeservice som er viktigst. Siden spillere har ulike preferanser når det gjelder hva som er viktig for dem når de spiller på nett, bør du bruke en sammenligningsside over spill-operatører før du velger deg en bookmaker. Her vil du finne alt av nyttig informasjon, og du kan dermed ta et veloverveid valg.

Når det gjelder selve oddsene som du får, kan disse variere fra odds til odds. Det er egentlig ingen bookmakere som alltid har bedre odds enn andre, da det er ulike hensyn og informasjon som tas med i betraktningen hos hver enkelt. Dermed kan det lønne seg å ha flere spillekontoer, slik at du lett kan sammenligne odds for akkurat det utfallet som du vil satse på. Hvis vi skal anbefale et par spill-operatører så kan vi nevne Guts og LeoVegas, da begge disse tilbyr spill til norske spillere, og også har et godt utvalg av “norske” spill og idrettsgrener.

Privacy Policy